Tarifat dhe Oraret Janare- Dhjetor 2018

 

 

 

  TARIFAT E MJETEVE MOTORIKE 

 AUTOMAKINA lartesia max.2.05 m me bagazh mbi catiN/A40€40€
 MOTOMotorra, skuter, ciclomotore10€10€10€
 BICIBicikleta5€5€5€
 ANIMKafshe shtepiake: qene, maceFALASFALASFALAS

 

 TE GJITHA INFORMACIONET , DITET , ORARET E NISJES DHE TARIFAT JANE SUBJEKT I NDRYSHIMIT NE CDO KOHE DHE PA PARALAJMERIM. 

 

Kompania nuk i pergjigjet ndryshimeve te pa parashikuara per shkak te forces madhore apo shkaqe teknike.

Te dhenat jane ne disposicion duke konsultuar  sistemin e prenotimit  ose duke kontaktuar qendren tone apo zyren e  SARRIS CRUISE perpara hyrjes se portit SARANDE.

Gjithashtu per te kerkuar rreth datave specifike qe ju deshironi te udhetoni jeni te lutur te klikoni  ketu.

 Shkariko tabelen e orareve dhe tarifave 2018  

 

Cannot find required Table

 

PORT

01-May-15 June 

MONDAY  

ΔΕΥΤΕΡΑ

TUESDAY 

ΤΡΙΤΗ

WEDNESDAY 

ΤΕΤΑΡΤΗ

THURSDAY 

ΠΕΜΠΤΗ

FRIDAY 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

SATURDAY 

ΣΑΒΒΑΤΟ

SUNDAY 

ΚΥΡΙΑΚΗ

 CORFU 

DEPARTURE 

09:00

10:00

09:00

09:00

09:00

10:00

09:00

CORFU

DEPARTURE 

16:00

16:00

16:00

16:00

16:00

16:00

16:00

SARANDE

DEPARTURE 

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

10:00

SARANDE

DEPARTURE 

16:45

17:00

16:45

16:45

16:45

17:00

16:45

 

 PORT

16 JUNE-15 JULY

MONDAY  

ΔΕΥΤΕΡΑ

TUESDAY 

ΤΡΙΤΗ

WEDNESDAY 

ΤΕΤΑΡΤΗ

THURSDAY  

ΠΕΜΠΤΗ

FRIDAY 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

SATURDAY 

ΣΑΒΒΑΤΟ

SUNDAY  

ΚΥΡΙΑΚΗ

 CORFU

DEPARTURE 

09:00

10:00

09:00

09:00

09:00

10:00

09:00

CORFU

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

14:00

16:00

14:00

14:00

14:00

16:00

14:00

SARANDE

DEPARTURE

10:00

11:30

10:00

10:00

10:00

11:30

10:00

SARANDE

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

15:00

17:00

15:00

15:00

15:00

17:00

15:00

 

PORT

16 JUNE -15 SEP


MONDAY

ΔΕΥΤΕΡΑ

TUESDAY

ΤΡΙΤΗ

WEDNESDAY 

ΤΕΤΑΡΤΗ

THURSDAY 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

FRIDAY 

ΠΕΜΠΤΗ

SATURDAY 

ΣΑΒΒΑΤΟ

SUNDAY 

ΚΥΡΙΑΚΗ

 CORFU 

DEPARTURE 

09.00

10.00

09.00

09.00

09.00

10.00

09.00

 CORFU 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

14.00

16.00

14.00

14.00

14.00

16.00

14.00

 CORFU 

DEPARTURE 

18.00

19.00

18.00

18.00

18.00

19.00

18.00

SARANDE

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

9.50

11.30

9.50

9.50

9.50

11.30

9.50

SARANDE

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

15.00

17.00

15.00

15.00

15.00

17.00

15.00

SARANDE

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

19.00

19.00

19.00

19.00

19.00

19.00

19.00

 

PORT  

16-30 SEPTEMBER 


16-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

MONDAY  

ΔΕΥΤΕΡΑ

TUESDAY 

ΤΡΙΤΗ

WEDNESDAY 

ΤΕΤΑΡΤΗ

THURSDAY  

ΠΕΜΠΤΗ

FRIDAY 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

SATURDAY 

ΣΑΒΒΑΤΟ

SUNDAY  

ΚΥΡΙΑΚΗ

CORFU 

DEPARTURE  

09:00

10:00

09:00

09:00

09:00

10:00

09:00

CORFU

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

14:00

16:00

14:00

14:00

14:00

16:00

14:00

SARANDE

DEPARTURE  

10:00

11:30

10:00

10:00

10:00

11:30

10:00

SARANDE

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

15:00

17:00

15:00

15:00

15:00

17:00

15:00

 

PORT

October

ΟΚΤΏΒΡΙΟΣ

MONDAY  

ΔΕΥΤΕΡΑ

TUESDAY 

ΤΡΙΤΗ

WEDNESDAY 

ΤΕΤΑΡΤΗ

THURSDAY 

ΠΕΜΠΤΗ

FRIDAY 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

SATURDAY 

ΣΑΒΒΑΤΟ

SUNDAY 

ΚΥΡΙΑΚΗ

  CORFU 

DEPARTURE

09:00

10:00

09:00

09:00

09:00

10:00

09:00

  SARANDA

DEPARTURE  

10:00

17:00

10:00

10:00

10:00

17:00

10:00