Rena S  eshte anija e re e pasagjereve dhe makinave qe operon kryesisht gjate periudhes se sezonit turistik. Anija mbane 525 pasagjere dhe 18 makina dhe ofron standartet me te larta te udhetimit nga Corfuzi ne Sarande.

RENA S ka sherbime bar, hapesire lojrash per femije dhe nje hapesire per transportin e kafsheve.

 

 

 NE BORD :  

BAR me SNACKS
TUALET
Zone e pirjes duhanit e brendeshme me ekrane tv
Zone pik-nik me stola dhe tavolina per ngrenie
Zone per kafshe

 KARAKTERISTIKAT :  

Gjatesia: 45.40 m
Tonazhi: 524 Ton
Kapaciteti pasagjereve : 525
Numri i automjeteve : 18