SARRIS ALBANIA ofron oportunitete te barabarta punesimi. Ju mund te kerkoni per pozicionet e hapura te punes ne kete faqe. Aplikimi online ju lejon te beni upload CV, referencat apo diplomat tuaja. Ne rast se pozionet e hapura nuk perputhen me profiling apo aspiratat tuaja te karrieres, mund te klikoni ne opsionin qe du ate konsiderohem per pozicione te ardheshme. Ne kete menyre do te informoheni me e-mail per pozicione e rreja te punes ne SARRIS ALBANIA.Per te qene sa me afer klientit dhe per ti sherbyer sa me mire atij dhe per te perballuar me sukses dinamiken e zhvillimit te turizmit ne vend, Sarris Albania shpall 2 vende vakante pune full time ne pozicionin koordinator turizmi.


 Vende te lira pune

Nese jeni nje person pozitiv, energjik , ambicioz dhe mbi te gjitha me deshiren per te punuar ne nje kompani qe eshte gjithnje afer klientit , sjell gjithmone risi ne treg , atehere jeni te mirepritur ne skuadren tone.

Lexo me shume

Kushtet dhe termat e perdorimit te faqes SARRIS ALBANIA