Sherbim DITOR me nisje nga porti i KORFUZIT per SARANDE

Gjate periudhes se KorrikShator anijet tona ofrojne deri ne 3 udhetime vajtje ardhje ne dite.

Ne jemi te specializuar per te ofruar cmimet me te ulta ne trege, cilesin me te larte internacionale dhe sherbime te larta qe bazohet ne experiencen tone 50 vjecare.  Udhetimet tona nga Korfuzi ne Sarande dhe anasjelltash jane nje experience e bukur dhe mbreselense fale stafit tone dhe flotes tone.

Ne baze te grupe dhe kerkesave te caktuara anijet vihen ne dispozicion pertej orareve dhe diteve te paracktura.

Ju mund te na kontaktoni direkt per cdo kerkese apo sqarim qe te keni nevoje  ne email e meposhtem.

info@sarris.al   ose  Mob: 00355692081182

Per informacione me te hollesishme vizitoni tabelen e orareve