LINJA KORFUZ-SARANDE- BUTRINT –KORFUZ

Ne ofrojme pakete  turistike 1 ditore pergjate  2 DITE te JAVES ( Cdo te marte dhe te shtune)  me nisje nga porti i KORFUZIT per SARANDE, NGA SARANDA NE BUTRINT dhe me pas kthimin ne mbasdite ne KORFUZ.

Ky sherbim ofrohet  nga Prilli  – Tetor.

Ne jemi te specializuar per te ofruar cmimet me te ulta ne trege, cilesin me te larte internacionale dhe sherbime te larta qe bazohet ne experiencen tone 50 vjecare.  Udhetimet tona nga Korfuzi ne Sarande dhe vizita ne Qytetin Antik te Butriniti   jane nje experience e  paharrueshme.

Ne baze te grupeve dhe kerkesave te caktuara anijet vihen ne dispozicion  per paketa te ndryshme turistike per te vizituar korfuzin ose ishuj te tjere te Greqise.

Ju mund te na kontaktoni direkt per cdo kerkese apo sqarim qe te keni nevoje  ne email e meposhtem.

info@sarris.al   ose  Mob: 00355692081182

Per informacione me te hollesishme vizitoni tabelen e orareve