MISIONI MISIONI
Lundrojme se bashku drejt qyteteve antike dhe krijojme nje experience te paharueshme ne brigjet e Mesdheut”.
VIZIONI VIZIONI
Sarris Cruises ju garanton nje lundrim nga Corfu Sarande me standardet me te larta cilesore, cmimet me konkurrenciale ne tregun Shqiptar dhe sherbimet me profesionale te ofruara ne bord, gjithmone ne linje me nevojat e miqve tane dhe ne respekt te tradites detare Greke dhe Shqiptare
VLERAT VLERAT
Sarris Cruises eshte promotori vlerave kulturore dhe turistike te Vendit te Shqiponjave”.

Kompania e anijeve SARRIS CRUISES lind ne vitin 2005 ( si pjese e grupit Sarris Cruise  Greece 1980 )   duke marre persiper licensimin e dy anijeve me kapacitet te larte, ofrimin e tranportit te makinave per here te pare nga Corfu ne Sarande, sjelljen dy here ne jave te grupeve turistike qe bejne nje tour ditor edhe vizitojne Butrintin  dhe ofrimin e sherbimeve te pilotimi dhe omerxhimit duke plotesuar kete nevoje dhe kete sherbim historik dhe tradicional te lidhieve midis Greqise  (Korfuzit) dhe Shqiperise (Sarandes).
Lindur me qellim per t’u bere nje lider ne sektorin e transport te pasagjereve dhe makinave me Shqiperine, ne saje te inteligjences se sipermarresit, te pronarit te anijes, perkushtimit dhe sakrificave te perfaqesuesit ne Shqiperi dhe nje grupi te ri, te pregatitur dhe ekspert, ne pak vite SARRIS CRUISES behet kompania e referimit ne lidhjet detare midis GREQISE dhe Vendit te Shqiponjave duke u lavderuar sot per me shume se 2,5 milion pasagjere te trasportuar te kryera nga porti Sarande.

Kjo iniciative filloj ne Janar 2005 me anijen Rena-S(me vone u shtua dhe Giorgia) me kapacitet 520  pasagjere dhe 14 makina ne linjen  Sarande- Corfu, ne saje te strategjive te zgjerimit te lidhjeve, modernizimit te flotes dhe nivelit te larte te sherbimeve te afruara, sot SARRIS Cruise ka floten me te madhe ne tregun shqiptar per sa i perket kapacitetit te pasagjereve (deri ne 520 persona) dhe makinave (deri ne 14 makina) dhe lidh portet e Korfuzit, Patres, Paxos me Saranden me nisje cdo dite.

Viti 2015 do te shenoje njohjen definitive te  SARRIS CRUISES, si lider i tregut ne cmimet me te ulta, komoditetin dhe sigurine me te larte dhe sherbimeve cilesore per turistat e huaj dhe te vendit dhe e gjithe kjo ne saje te menaxhimit  dhe perkushtimit te stafit dhe partnereve.

Ne saje te nje rrjeti te shperndarjes se rreth 200 agjencive te udhetimit Greke dhe Shqiptare, agjentet nderkombetare, plataformat me te mira per rezervime ne internet, me shume se 10.000 kliente qe trasportojne dhe spedicioner nderkombetare te mallrave, SARRIS CRUISES ofron teknologjite informatike me te perparuara per operacionet e kontrollit ne trasmetimin e te dhenave dhe nderfaqet me Autoritet ne Portet pertej nje sistemi te sofistikuar dhe te avancuar te rezervimit zhvilluar plotesisht ne shtepi.

Nga 2016 deri  2017  Sarris Cruises  bashkepunon me OJF Butrin 2000 dhe behet anetare I Unioni Turistik Shqiptar merr pjese duke mbeshtetur dhe sponsorizuare ngjarje te rendesishme mjedisore sociale dhe kulturale ne Shqiperi, duke ndihmuar organizatat bamirese, duke financuar dhe duke mbeshtetur pasurj kulturore dhe turistike te Vendit te Shqiponjave, duke u bere promotori i pare per turizmin.