ILIDA DOLPHIN-AL

     

    Ilida dolphin   eshte nje anije pasagjeresh qe operon gjate te gjithe vitit. Anija ka nje kapacitet prej 130 pasagjeresh.

    Ilida dolphin  eshte shume e rehatshme, e sigurte dhe e shpejt ne lundrim. Anija udheton dite per dite ne linjen KORFUZ-SARANDE dhe anasjelltas.

    I gjithe udhetimi zgjate 30-35 minuta. Ilida dolphin   eshte nder anijet me te shpejta qe operojne ne Portin Sarande.