Grate shtatzane

    Duke qene se anijet nuk jane te pajisura per kujdes gjate shtatezanise dhe lindjes se femijes, pasagjeret te cilet gjate dites se udhetimit jane 24 jave shtatezane nuk do te pranohen ne bordin e anijes.

     

    Pasagjeret shtatezane te cilet nuk jane 24-javesh  mund te hipin ne anije vetem duke qene te pajisur me nje certificate shendetesore te gjendjes se tyre e cila eshte leshuar jo me vone se 72 ore para nisjes dhe qe shprehe ne menyre specifike te drejten per te udhetuar,certificate e cila eshte e detyrueshme per tju paraqitur kapitenit te anijes.

     

    Hipja ne anije perfshin pranimin nga pasagjeri te risqeve qe lidhen me mungesen e sherbimit ne anije( te specialitetit te lindjes) dhe te kushteve te nevojshme per te menaxhuar emergjenca qe lidhen me statusin e te qenurit shtatezane, gjithashtu te natyres sepecifike te transportit detare me veshtiresite e veta per   asistence te jashtme. Ne kete menyre Sarris Cruise dhe I gjithe stafit I vete jane te perjashtuar nga cdo detyrim apo pergjegjesi qe lidhet me situaten e shtatezanise.