Giorgia eshte anija e dedikuar per turise te huaj dhe vendas dhe operon kryesisht gjate periudhes se dimirit dhe pranveres. GIORGIA ka si destinancione me te shpeshta ishujt e Greqise dhe portin e Sarandes.

GIORGIA eshte ndertuar ne vitin 1994, ka kapacitet prej 295 vendesh me hapesira te brenshme dhe te jashtme. Ofron  sherbime bar dhe nje hapesire per transportin e kafsheve.

 

 

 

 NE BORD :  

BAR me SNACKS
TUALET
Zone e pirjes duhanit e brendeshme me ekrane tv
Zone pik-nik me stola dhe tavolina per ngrenie
Zone per kafshe

 KARAKTERISTIKA:  

Gjatesia: 45.40 m
Tonazhi: 524 Ton
Kapaciteti pasagjereve : 525