AREA FOR AGENCIES

Miresevini ne zonen e rezervuar te Agjensive te Udhetimit SARRIS CRUISE.
Kjo faqe eshte e rezervuara agjenteve qe deshirojne te punojne me SARRIS CRUISE dhe te prenotojne tragete per ne Shqiper ne autonomi te plote.

Duke perdorur sistemin tone te prenotimit ju mund:

  • Te prenotoni ne autonomi pa pritje telefonike te panevojshme ne cdo ore
  • Te perdorni nje sistem prenotimi online te thieshte dhe intuitive
  • Te stamponi konfermimin dhe te dorezoni shpejte kuponin kilientit

REGISTER AS PER BELOW FORM.