Agjensi detare dhe turistike

  SHËRBIMI SARRIS CRUISES

  Pranë kompanise tone mund të blini biletën për çdo linjë detare, ajrore dhe  detare apo të prenotoni pushimet tuaja brenda dhe jashtë vendit. Për këtë ju vjen në shërbim agjencia e udhëtimve SARRIS CRUISES, synimi kryesor i së cilës ka qenë dhe është t’i shërbejë klientëve të saj me korrektësi, shpejtësi dhe cilësi.

  Sot SARRIS CRUISES është një nga Tour-Operatorët kryesorë në Shqipëri si në fushën e biletarisë ashtu edhe atë të turizmit. SARRIS CRUISES shfrytëzon rrjetin e agjencive të shpërndarë në të gjithë vendin, për t’i dhënë klientëve shërbimet e saj kudo që ata ndodhen.

  • BILETA TRAGETI
  • UDHETIM TURISTIKE
  • TRANSPORT DETARE NE ISHUJT E GREQISE
  • HOTELE NE GREQI DHE SHQIPERI
  • BILETA AVIONESH